Незаангажована інформація з Черкаської області » Політбюро » Я так думаю » Олександр Галушка не хоче сидіти ''як миша під віником''
Інформація до новини
  • Переглядів: 330
  • Автор: admin
  • Дата: 7-02-2017, 20:15
7-02-2017, 20:15

Олександр Галушка не хоче сидіти ''як миша під віником''

Категорія: Політбюро » Я так думаю

Олександр ГалушкаОлександр Галушка
Причину посадовець бачить у своїй принциповій позиції щодо розподілу коштів районного бюджету, викритті фактів безгосподарності в структурних підрозділах РДА, послідовному відстоюванні думки і твердій переконаності, що в районі має бути не одна територіальна громада, як планується.

– Люди звикли сидіти на потоках, – каже Олександр Степанович. – Скажімо, бюджет освіти – 45 мільйонів гривень. Є чому прилипати до рук. У районній державній адміністрації залишилися старі кадри ще з часів нинішнього голови облради Олександра Вельбівця. Вони в штики сприймають будь-яку спробу зробити розподіл бюджетних грошей чесно й прозоро. Зараз повитягали старі кримінальні справи проти мене й натякають, що процес може запуститися інтенсивніше, якщо я не перестану втручатися в їхню діяльність.

Заступник голови районної ради вважає, що на Лисянщині має бути створено чотири громади.

– Така кількість дозволить зберегти в селах важливі соціальні об’єкти, сприятиме розвитку інфраструктури населених пунктів, а фактор конкурентності між громадами лише прискорить там процес позитивних змін. Я за це й ратую, буваючи в селах і зустрічаючись з людьми. Але, вочевидь, це комусь не подобається.

Олександру Галушці вже погрожували відкриттям кримінальної справи, з’являються компрометуючі матеріали в ЗМІ.

– Чомусь на світ білий витягають різний компромат саме зараз, намагаючись закрити рота і змусити сидіти тихо, як миша під віником. Однак, це ми вже проходили, але висновків, на жаль, не зробили, – констатує він.

Олександра Галушку обрали до районної ради від Радикальної партії Ляшка. До обрання він працював начальником управління.

Мітки до статті: Олександр Галушка, Лисянка, районна рада, заступник, гоніння, Радикальна партія Олега Ляшка

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
^